Dispositivos e acessórios
Black Ravioli with Sea Bass
Preparação 1h
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
Black Pasta and Sea Bass Filling
-
00 flour plus extra for dusting320 g
-
medium eggs 1 beaten5
-
egg yolk from medium egg1
-
squid ink, liquid diluted with 1 tsp water2 sachets
-
sea bass fillets skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)250 g
-
mascarpone50 g
-
ricotta cheese drained120 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
lemon zest only1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Cherry Tomato Sauce
-
onion quartered50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for garnishing40 g
-
cherry tomatoes halved500 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
lemon juice only, for garnishing1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Proteína
37.9 g
Energia
3098.3 kJ /
740.5 kcal
Gordura
34.8 g
Fibra
5.1 g
Hidratos de carbono
73.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix® Noir
11 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Kimchi butter
1h 10min
Elderflower Basil Gin Fizz
10min
Basil Pesto
10min
Chicken Tikka Masala
45min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Salmorejo
30min
Pears in Orange Syrup
30min
Espresso Martini
5min