Dispositivos e acessórios
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
red peppers cut in pieces100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
dry white wine100 g
-
saffron threads1 pinch
-
tinned anchovy fillets2
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
large raw prawns, peeled24
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
sugar1 pinch
Serving
-
cucumbers deseeded and cubed2
-
fresh chives finely sliced4 Tbsp
-
lemon cut into 6 wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
435 kJ /
104 kcal
Gordura
4 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COMFORTING FAMILY FOOD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Seafood Marinade
5min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Sicilian Salad
30min
Thai Mussels
25min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min