Dispositivos e acessórios
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
ripe tomatoes, dicedtinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
17 g
Energia
2000 kJ /
476 kcal
Gordura
96 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Pasta alla Puttanesca
35min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45min
Puttanesca Penne
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min