Francouzský bylinkový krémový sýr

Francouzský bylinkový krémový sýr

5.0 32 avaliações
Preparação 15min
Total 48h
4 porce

Ingredientes

  • 200 gramů smetany ke šlehání
  • 1 stroužek česneku
  • 2 - 3 čajové lžičky provensálského koření (viz Tip)
  • 200 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
  • 500 gramů tvarohu
  • 1 vrchovatou čajovou lžičku soli
  • ½ čajové lžičky směsi barevných pepřů čerstvě namleté
  • citrónová šťáva dle chuti
  • bageta k podávání

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porci

Sódio 1284 mg
Proteína 16.1 g
Energia 1653.7 kJ / 395.3 kcal
Gordura 33.8 g
Fibra 0.4 g
Gordura saturada 19.4 g
Hidratos de carbono 8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...