Dispositivos e acessórios
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger (2 cm), sliced1 piece
-
onions cut into quarters250 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
Arabian spice mix2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
chicken breast cut into cubes (4 cm)1000 g
-
water400 g
-
loomi (dried lime), pierced (see tip)1
-
2 chicken stock cubes (each for 0.5 l)chicken stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
fresh baby okra200 g
-
fresh coriander finely chopped to garnish5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
41.2 g
Energia
1138 kJ /
271 kcal
Gordura
7.2 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bamia (okra and meat stew)
55min
Ghee Rice
1h 15min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Salmon kabsa
35min
Middle eastern stuffed chicken
2h 25min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Indian mustard
15min
Monkfish and prawn soup
1h
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Rasam
20min
Curry Fish
35min