Dispositivos e acessórios
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger (2 cm), sliced1 piece
-
onions cut into quarters250 g
-
olive oil30 g
-
ground turmeric1 tsp
-
Arabian spice mix2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
chicken breast cut into cubes (4 cm)1000 g
-
water400 g
-
loomi (dried lime), pierced (see tip)1
-
2 chicken stock cubes (each for 0.5 l)chicken stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
fresh baby okra200 g
-
fresh coriander finely chopped to garnish5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
41.2 g
Energia
1138 kJ /
271 kcal
Gordura
7.2 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ladoo
1h 20min
Vegetable Sambar
35min
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Rose and Hibiscus Latte
10min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Mint and peanut chutney
35min
Pepper vinaigrette
5min
Potato Peratal
40min
Prawn Biryani
1h 15min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40min
Masala Chai
15min
Chai Masala (Masala Tea)
15min