Dispositivos e acessórios
Hand Roll Sushi
Preparação 30min
Total 1h
10 pieces
Ingredientes
Rice
-
rice vinegar50 g
-
sugar15 g
-
salt2 tsp
-
sunflower oil1 tsp
-
water1000 g
-
short-grained rice (sushi rice)300 g
Hand roll sushi
-
nori seaweed (20 cm x 10 cm)10 sheets
-
20 prawns, cooked or raw, cut in half lengthwise, without casingcrab sticks10
-
Japanese cucumber cut in sticks1
-
ripe avocados peeled and stones removed, cut in slices2
-
prawn roe (ebiko)3 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
538.7 mg
Proteína
3.8 g
Energia
519.4 kJ /
124.1 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Rainbow Ice Lollies
10h
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Nenhuma avaliação
Rosé Cream Puff Pastry
Nenhuma avaliação
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Virgin watermelon margarita
6h 10min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Classic Pancakes
50min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min