Dispositivos e acessórios
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Mandarin Jam
-
mandarins peeled, pith and pips removed, segmented200 g
-
caster sugar200 g
-
water100 g
Walnuts
-
walnut halves50 g
-
caster sugar10 g
-
unsalted butter10 g
Herb Crackers
-
plain flour150 g
-
water80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 - 3 pinches
Serving
-
Brie cheese, wholeCamembert whole250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
602 mg
Proteína
13 g
Energia
1991 kJ /
475 kcal
Gordura
21 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Very Thermomix® Christmas
63 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Cranberry Chutney
25min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Easter Carrot Cheese Dip
15min
Raspberry Balsamic Glaze
73h
Vanilla and Honey Toasted Granola
1h 35min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Lemon Curd and Nectarine Tart
3h 40min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Pas d’évaluation
Mango Chia Pudding
4h 10min
Peanut brittle
1h 30min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min