Dispositivos e acessórios
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Mandarin Jam
-
mandarins peeled, pith and pips removed, segmented200 g
-
caster sugar200 g
-
water100 g
Walnuts
-
walnut halves50 g
-
caster sugar10 g
-
unsalted butter10 g
Herb Crackers
-
plain flour150 g
-
water80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 - 3 pinches
Serving
-
Brie cheese, wholeCamembert whole250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
602 mg
Proteína
13 g
Energia
1991 kJ /
475 kcal
Gordura
21 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Very Thermomix® Christmas
63 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cranberry Chutney
25min
Strawberry Layer Cake (TM5)
Nenhuma avaliação
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Palmiers Two Ways
1h 40min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Pesto Star Bread
2h 50min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Biscoff Spread
10min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min