
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Walnut and Rosemary Pastry
- 80 g walnuts, chopped
- 40 g brown sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves only
- 230 g wholemeal flour
- 120 g unsalted butter diced
- 1 large egg
- wholemeal flour for dusting
Limoncello Filling and Topping
- 80 g sugar
- 1 Tbsp lemon zest
- 80 g limoncello
- 60 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1-2 lemons)
- 1 large egg
- 4 egg yolks from large eggs
- 200 g whipping cream
- 8 fresh figs cut in eighths
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 536 kcal / 2244 kJ
- Proteína
- 10 g
- Gordura
- 32 g
- Hidratos de carbono
- 44 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Angel Food Cake
1h 10min
Profiteroles
2h 15min
Roasted Tomato Tart
2h
Passion Fruit Soufflé
35min
Pear Frangipane
1h 30min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Crème Pâtissière
15min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min