Dispositivos e acessórios
Pumpkin and Spinach Pie
Preparação 25min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
Filling
-
onions , quartered200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
pumpkin flesh , diced (3 cm)400 g
-
fresh spinach leaves400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
large eggs , beaten3
Pastry
-
plain flour , plus extra for dusting400 g
-
sunflower oil70 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
egg , beaten, for brushing1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Energia
1585 kJ /
379 kcal
Proteína
9.4 g
Hidratos de carbono
42.4 g
Gordura
19.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pumpkin
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Mini Carrot Cakes
50min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Pea Quiche
1h
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Pancakes with Two Fillings
40min
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1h 5min
Pea and Courgette Tarts
1h