Dispositivos e acessórios
Gingerbread House
Preparação 10min
Total 1h 10min
1 Complete recipe
Ingredientes
Ginger biscuits
-
plain flour plus extra for dusting375 g
-
baking soda¼ tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter softened to room temperature85 g
-
brown sugar150 g
-
egg room temperature1
-
maple syrup120 g
Royal icing
-
caster sugar300 g
-
egg white1
-
lemon juice¼ tsp
Assembly
-
breakfast cereals (opcional) (oatmeal squares), for decorating50 - 80 g
-
multi-coloured button-shaped chocolates (opcional) for decorating10 - 15
-
shortbread biscuits (opcional) for decorating3 pieces
-
mini pretzels (opcional) for decorating6 pieces
-
dill (opcional) for decorating1 - 3 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 Complete recipe
Sódio
1584 mg
Proteína
69 g
Energia
18903 kJ /
4518 kcal
Gordura
66 g
Fibra
19 g
Gordura saturada
35 g
Hidratos de carbono
929 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas with Thermomix®
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Hot Cross Buns
1h 55min
Carrot Cake
1h 20min
Sweet monkey bread
3h
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Gingerbread House
12h
Royal icing
5min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min
Cinnamon Rolls
3h
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min
Spitzbuben (Jam Cookies)
1h