Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef fillet
- 3 tbsp olive oil
- 1 beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed
- 2 tbsp Dijon mustard
Crêpes
- 125 g milk
- 70 g plain flour
- 1 egg
- 2 pinches sea salt
- unsalted butter, to grease
Mushroom duxelles
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms
- 200 g button mushrooms
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 8 slices prosciutto
- plain flour, to dust
- 300 g puff pastry (2-3 sheets - see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 egg yolks, lightly beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2334.4 kJ / 557.9 kcal
- Proteína
- 38 g
- Hidratos de carbono
- 29.5 g
- Gordura
- 32.4 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 907.2 mg
Receitas alternativas
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Prawn and saffron arancini
25u.
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Cherry Amaretto Dream
10min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Blue Cheese Dressing
10min
Walnut and spinach pesto
5min
Classic madeleines
24h 30min