Dispositivos e acessórios
Beef Wellington
Preparação 30min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
Beef fillet
-
olive oil3 tbsp
-
beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed1
-
Dijon mustard2 tbsp
Crêpes
-
milk125 g
-
plain flour70 g
-
egg1
-
sea salt2 pinches
-
unsalted butter to grease
Mushroom duxelles
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms cut in halves200 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut in halves400 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
prosciutto8 slices
-
puff pastry (2-3 sheets - see Tips)300 g
-
plain flour to dust
-
egg yolks lightly beaten2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
907.2 mg
Proteína
38 g
Energia
2334.4 kJ /
557.9 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
29.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Candied Peanuts
10min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Chicken and leek pot pies
1h 15min
Meringue Ghosts
12h 25min
Baharat Spice Mix
Nenhuma avaliação
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Nenhuma avaliação
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Traditional crème brûlée
25h
Irish lamb stew
6h 20min
Creole jambalaya
1h