Dispositivos e acessórios
Sparris med pocherade ägg (sous-vide)
Preparação 25min
Total 1h 20min
4 portioner
Ingredientes
-
medelstora ägg4
-
grön sparris skalade (max. 14 cm långa)150 g
-
vitlöksklyftor krossade2
-
vatten för nedsänkning och förslutning av påsar
-
1 struken msk askorbinsyra, (från ½ citron)saft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
salt efter smak
-
malen svartpeppar efter smak
-
olivolja till servering
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
81 mg
Proteína
7 g
Energia
550 kJ /
132 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stjärnpizza
Nenhuma avaliação
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Gratinerad pilgrimsmussla
Nenhuma avaliação
Kexgran med topping
Nenhuma avaliação
Fyllda ägg
Nenhuma avaliação
Avokado med ägg och laxtartar
Nenhuma avaliação
Nötig Quinoasallad
Nenhuma avaliação
Snabb Regnbågssallad
10min
Vårig grapefruktsallad
30min
Fänkålssallad
Nenhuma avaliação
Citrongräs- och biffsallad
Nenhuma avaliação
Potatisbullar med spenat
Nenhuma avaliação