Dispositivos e acessórios
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Preparação 20min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
Mushroom Dashi Broth
-
fresh Swiss brown mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh shiitake mushrooms trimmed450 g
-
cinnamon quills toasted (see Tips)2 ½
-
tamari60 g
-
flaked coconut toasted85 g
Dumpling Filling
-
japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)500 g
-
water1250 g
-
rice wine vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
tamari30 g
-
fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)1 ½ tsp
-
agave syrup (optional)15 g
-
round wonton wrappers20
-
micro herb or edible flowers
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
979.6 mg
Proteína
10.9 g
Energia
1104.3 kJ /
263.9 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
36.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Curly Fries with Garlic Sauce
Nenhuma avaliação
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Nenhuma avaliação
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5min
Chana magaj
2h 30min
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Falernum syrup
48h 20min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Pittu
3h
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min