Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pico De Gallo
15min
Southwest Quinoa
40min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Nenhuma avaliação
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15min
Green Bean Gremolata
25min
Spanish Rice
35min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Tomato and Feta Pasta
50min
Creole Seasoning
5min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Poached eggs using blade cover
30min