Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30min
Steamed Egg Cups
20min
Grenadine
45min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Saskatoon Berry Jam
35min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Apricot tahini bliss balls
15min
Split Pea Soup
2h 10min
Garlic mushrooms
20min