Dispositivos e acessórios
Irish "Baked" Beans
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
olive oil (opcional) (see Tip)2 tsp
-
tomato sauce14 oz
-
water7 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground mustard1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
maple syrup1 tsp
-
cannellini beans rinsed, drained (15 oz cans)2 cans
-
brown bread to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
787 kJ /
188 kcal
Gordura
3 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
St. Paddy's Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Focaccia with Caramelized Carrots
1h 50min
Dukkah
10min
Horchata "Coconut Water"
5min
Caponata
50min
Vegetable Crackers
16h
Boston Baked Beans
4h
Power Muesli
Nenhuma avaliação
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Marinara Dipping Sauce
10min
Peanut and Banana Smoothie
5min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min