Dispositivos e acessórios
Pizza Diavola
Preparação 15min
Total 1h 30min
3 portion
Ingredientes
Dough
-
water215 g
-
1 tsp barley malt syrupsugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust395 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease15 g
-
salt1 tsp
Topping
-
semolina (any type of wheat) to sprinkle2 tsp
-
mozzarella cut into pieces (1 in.)200 g
-
140 g pepperoni sausage, slicedNeapolitan salami sliced140 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
255 g tomato, type baby Roma, halvedpomodorino tomato halved255 g
-
salt1 tsp
-
bread flour to dust
-
extra virgin olive oil to drizzle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2793.5 mg
Proteína
43.1 g
Energia
4007.4 kJ /
957.8 kcal
Gordura
39.6 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
105.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pad Thai
1h
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Sangria
Nenhuma avaliação
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
25min
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Loaded Potato Waffle
50min
Mexican scrambled eggs
20min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Creamy Butter Chicken
1h
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min