Dispositivos e acessórios
'Qamar el-din' juice
Preparação 5min
Total 5min
6 glasses
Ingredientes
-
ice cubes300 g
-
qamar el-din cut into small pieces (see tip)300 g
-
sugar adjust to taste100 g
-
rose water1 tbsp
-
blossom water1 tbsp
-
water700 g
-
pine nuts (opcional) soaked in water for garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glass
Proteína
0 g
Energia
996 kJ /
238 kcal
Gordura
0 g
Hidratos de carbono
59.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Moroccan Mint Tea
25 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.