Dispositivos e acessórios
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Preparação 30min
Total 2h 40min
16 porties
Ingredientes
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
244.7 mg
Proteína
3.2 g
Energia
453.7 kJ /
108.4 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nenhuma avaliação
Charoset
15min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Nenhuma avaliação
Worteltaart
2h
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Mousse van ham
10min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min