Dispositivos e acessórios
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Preparação 30min
Total 2h 40min
16 porties
Ingredientes
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
244.7 mg
Proteína
3.2 g
Energia
453.7 kJ /
108.4 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nenhuma avaliação
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Rudolphs Mocktail
30min