Dispositivos e acessórios
Bijentaart met glazuur
Preparação 30min
Total 1h 25min
35 stuks
Ingredientes
Deeg
-
eieren5
-
suiker140 g
-
bloem380 g
-
vanillesuiker (± 8 g)1 zakje
-
bakpoeder20 g
-
melk230 g
-
zonnebloemolie200 g
-
geraspte citroenschil½
Glazuur
-
roomkaas450 g
-
yoghurt75 g
-
suiker120 g
-
geraspte citroenschil½
-
vers geperst citroensap15 g
Smeltende chocolade
-
pure chocolade in stukken100 g
-
zonnebloemolie10 g
-
ingeblikte abrikozenhelften uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)35
-
amandelschilfers50 g
-
snoepjes (opcional) suiker ogen70
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
88.5 mg
Proteína
3.6 g
Energia
875.5 kJ /
209.3 kcal
Gordura
13.4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4.4 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Glazuur
5min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Profiteroles
2h
Kaas uilen
Nenhuma avaliação
Napoleon hoedjes
Nenhuma avaliação
Chocolade broodpudding
1h 25min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Nenhuma avaliação
De wafels van de foor
3h
Chocolade toffee cake
2h