Dispositivos e acessórios
Ijs van amarenakersen
Preparação 10min
Total 8h 10min
4 porties
Ingredientes
-
suiker130 g
-
vanillestokje½
-
eierdooiers4
-
room, min. 30% vet250 g
-
volle yoghurt150 g
-
limoensap10 g
-
150 - 170 g kers, uit blik, uitgelekt (1 pot)amarena kers, op siroop uitgelekt (1 pot)150 - 170 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
1967 kJ /
467 kcal
Gordura
28 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Koude lekkernijen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Nenhuma avaliação
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Gefermenteerde rode uien
96h
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Karamel parfait
Nenhuma avaliação
Karamel varkensvlees
45min
Gekruide noten
45min
Vloeibare karamel
25min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min