Dispositivos e acessórios
Ijs van amarenakersen
Preparação 10min
Total 8h 10min
4 porties
Ingredientes
-
suiker130 g
-
vanillestokje½
-
eierdooiers4
-
room, min. 30% vet250 g
-
volle yoghurt150 g
-
limoensap10 g
-
150 - 170 g kers, uit blik, uitgelekt (1 pot)amarena kers, op siroop uitgelekt (1 pot)150 - 170 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
1967 kJ /
467 kcal
Gordura
28 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Koude lekkernijen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Naan (Hindoe brood)
2h
Vers pastadeeg
1h
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Basis brooddeeg
5min
Gezouten-Karamelijs
14h
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Salade van boerenkool en rode kool
Nenhuma avaliação
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Baguette / Stokbrood
3h 45min