Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Proteína
- 58 g
- Hidratos de carbono
- 40.5 g
- Gordura
- 51.8 g
- Gordura saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 693.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Basic Farro
35 min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Holiday Stuffing
1 Std.
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Kedgeree
45 min
Cajun Gumbo
1h 30min
Carrot Torte
1h 10 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Holiday Brisket
6sa 55 dk
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.