Dispositivos e acessórios
Split Pea Soup
Preparação 10min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
pork belly (cured, salted)100 g
-
cold water to soak
-
onions halved150 g
-
carrots cut into pieces (5 cm/2 in.)150 g
-
olive oil20 g
-
water900 g
-
lemon juice1 tsp
-
yellow split peas rinsed and drained250 g
-
celery leaves chopped20 g
-
dried bay leaf1
-
1 tbsp fresh savory, choppeddried savory1 tsp
-
salted herbs to season, to taste (see Tip)2 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
salt to season, to taste (see Tip)½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1006.8 mg
Proteína
12.2 g
Energia
1192.7 kJ /
285.1 kcal
Gordura
12.7 g
Fibra
12.2 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cozy Soups
10 Receitas
Canadá
Canadá
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Sugar Shack
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Onion Skin Broth
1h 5min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Steel Cut Oats
35min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Festive Baguette
3h 45min
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1h 45min
Barley and Tomato Salad
45min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Danish Split Pea Soup
1h