Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g pork belly, (cured, salted)
- cold water, to soak
- 150 g onions, halved
- 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas, rinsed and drained
- 20 g celery leaves, chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
ou 1 tbsp fresh savory, chopped - 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper, to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1192.7 kJ / 285.1 kcal
- Proteína
- 12.2 g
- Hidratos de carbono
- 19.7 g
- Gordura
- 12.7 g
- Gordura saturada
- 3.7 g
- Fibra
- 12.2 g
- Sódio
- 1006.8 mg
Receitas alternativas
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Golden Fruit Smoothie
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15 min
Salted Herbs
15min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Versatile smooth soup
45min
Creamy pea soup
40min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min