Dispositivos e acessórios
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1401.4 mg
Proteína
32.5 g
Energia
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
68.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
One Pot Pastas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tuna Avocado Bowl
50min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Cauliflower Steaks
45min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Pasta Primavera
50min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Avocado Tuna Boats
30min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min