Dispositivos e acessórios
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1401.4 mg
Proteína
32.5 g
Energia
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
68.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
One Pot Pastas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Beef Ragout with Macaroni
30min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Tuna with Penne Pasta
30min
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Cloud Eggs
20min
Green Chili Deviled Eggs
40min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Chicken Avocado Gorditas
1h