Tuna and Caper Sauce Fusilli
TM6 TM5

Tuna and Caper Sauce Fusilli

4.1 (31 avaliações )

Ingredientes

  • ½ oz parsley, leaves and tender stems
  • 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 oz juice
  • 3 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz capers, drained
  • 1 garlic clove
  • 2 cans tuna, packed in water, drained (5 oz cans)
  • 45 oz water
  • 1 heaping tsp salt
  • 12 oz fusilli pasta, dried
    ou 12 oz rotini pasta, dried
  • 1 lemon, quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
2559.5 kJ / 611.7 kcal
Proteína
32.5 g
Hidratos de carbono
68.4 g
Gordura
23.7 g
Gordura saturada
3.8 g
Fibra
4.2 g
Sódio
1401.4 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas