Dispositivos e acessórios
Witte chocolade cheesecake
Preparação 45min
Total 16h
12 porties
Ingredientes
Chocolade biscuit
-
bloem150 g
-
suiker40 g
-
cacaopoeder30 g
-
zout¼ tl
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten90 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem om te bestuiven
Cheesecake deeg
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten50 g
Frambozencoulis
-
frambozen125 g
-
suiker50 g
-
water (opcional)1 tl
Cheesecake vulling
-
witte chocolade in stukken of callets380 g
-
slagroom (ong. 48% vet)90 g
-
roomkaas500 g
-
kristalsuiker150 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zout1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
2464 kJ /
589 kcal
Gordura
40 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hemelse desserts
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cheesecake (gebakken)
7h 20min
Chocoladecake
40min
Chocolade sneeuwballen
1h
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Candy Cane-koekjes
1h 45min
Karameltaart
3h 50min
Mochi's met sesamvulling
50min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Pizzadeeg
1h
Kalkoenburgers
Nenhuma avaliação
Marmercake
2h
Koekjes met chocoladechips
50min