Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocolade zanddeeg
- 125 g boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten
- 125 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 1 ei
- 1 afgestreken tl bakpoeder
- 1 snuifje zout
- 25 g cacaopoeder, ongezoet
- 200 g bloem
Karamel gezouten boter
- 90 g zachte boter, in stukken
- 1 afgestreken tl zout (Fleur de sel)
- 100 g suiker
- 120 g room, min. 30% vet
Chocolade-ganache
- 180 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken of callets
- 160 g room, min. 30% vet
Afwerking
- 3 el hazelnoot granola
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2033 kJ / 486 kcal
- Proteína
- 5.3 g
- Hidratos de carbono
- 41.5 g
- Gordura
- 34.3 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Candy Cane-koekjes
1 Std. 45 Min
Profiteroles
2h
Witte chocolade cheesecake
16h
Tiramisu met chocolade en chili
Nenhuma avaliação
Champignon en spinazie lasagne
Nenhuma avaliação
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
Suikerpasta
Nenhuma avaliação
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min