Dispositivos e acessórios
Sushisalat
Preparação 20min
Total 1h
6 porsjoner
Ingredientes
-
sushiris400 g
-
vann900 g
-
peanøttolje1 ts
-
vårløk delt i fire2 - 3
-
gulrøtter (210 g), delt i fire2
-
tunfisk, sashimikvalitet eller laks, sashimikvalitet, delt i terninger (2 cm)150 g
-
mirin3 - 4 ss
-
sesamolje½ ts
-
sesamfrø, hvite eller svarte sesamfrø1 ss
-
avokado kun kjøtt, delt i terninger1
-
libanesisk agurk skrelt og delt i terninger1
-
kokt scampi (ca. 120 g), skrelte15
-
soyasaus3 - 4 ss
-
riseddik3 - 4 ss
-
noriark delt i tynne strimler, til pynt1
-
wasabi paste til servering (valgfritt)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
2015 mg
Proteína
19 g
Energia
1780 kJ /
424 kcal
Gordura
12 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smak av Japan
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Detoxsalat
Nenhuma avaliação
Eksotisk fruktpudding
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Bruschetta med bønnepålegg
Nenhuma avaliação
Avokadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Djevelegg
Nenhuma avaliação
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Nenhuma avaliação
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Nenhuma avaliação
Asparges-og mangosalat
Nenhuma avaliação
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação