
Versões compatíveis
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů sýru Brie na kousky
- 100 gramů gorgonzoly na kousky
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 100 gramů suchého bílého vína
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- grissini
- hrušky nakrájené na tyčinky
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 284.1 kcal / 1188.8 kJ
- Proteína
- 11.4 g
- Gordura
- 23.4 g
- Hidratos de carbono
- 4.7 g
- Fibra
- 0.3 g
- Gordura saturada
- 14.7 g
- Sódio
- 411.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Piknikový plněný chléb
Nenhuma avaliação
Slaný zapečený tvaroh se šunkou a zeleninou
45min
Ovesná kaše s houbami
40min
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
1h 30min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1h
Směs divokého koření
10min
Salsa s chilli a ananasem
Nenhuma avaliação
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1h 25min
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Bílá klobása ve skle
1h 20min
Klobása s kari rajčatovou salsou (Currywurst)
15min