Versões compatíveis
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů sýru Brie, na kousky
- 100 gramů gorgonzoly, na kousky
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 100 gramů suchého bílého vína
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- grissini
- hrušky, nakrájené na tyčinky
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Proteína
- 11.4 g
- Hidratos de carbono
- 4.7 g
- Gordura
- 23.4 g
- Gordura saturada
- 14.7 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sódio
- 411.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Velikonoční křen s mandlemi
Nenhuma avaliação
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem pro TM6
Nenhuma avaliação
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12h
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Nenhuma avaliação
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48h
Krevetové máslo
Nenhuma avaliação
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Nenhuma avaliação
Italský velikonoční chléb
3h 50 min
Vepřová terina se sušeným ovocem
Nenhuma avaliação
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20 min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1h 15 min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 Min