Versões compatíveis
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů sýru Brie, na kousky
- 100 gramů gorgonzoly, na kousky
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 100 gramů suchého bílého vína
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- grissini
- hrušky, nakrájené na tyčinky
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Proteína
- 11.4 g
- Hidratos de carbono
- 4.7 g
- Gordura
- 23.4 g
- Gordura saturada
- 14.7 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sódio
- 411.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Odpalované těsto
50 min
Banány s kokosovo-skořicovou omáčkou
40 min
Zdravý krémový puding
20min
Ruský bramborový salát
50 min
Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi
Nenhuma avaliação
Špaldové rizoto s liškami
30 min
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50 min
Jehněčí kofty
Nenhuma avaliação
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Nenhuma avaliação
Máslové rolované knedlíky
1h 10 min
Auvergneský sýrový quiche
1 Std. 20 Min
Lokše s mákem
24h 30 min