Dispositivos e acessórios
Cheesecakovo-čokoládové fondue
Preparação 10min
Total 25min
6 porcí
Ingredientes
-
100 gramů krupicového cukru
-
75 gramů hořké čokolády s obsahem 50 % kakaa na kousky
-
400 gramů čerstvého sýra na kousky
-
2 polévkové lžíce pomerančového likéru (viz Tip)
-
sušenky
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Sódio
246.3 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1579.5 kJ /
377.5 kcal
Gordura
28.1 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
15.9 g
Hidratos de carbono
26.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
FONDUE
10 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Chai latté
30min
Valentinské čokoládové řezy s malinovým želé a zázvorovým sorbetem
Nenhuma avaliação
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Nenhuma avaliação
Créme brulée
1h 50min
Strašidelné pivíčko
30min
Sorbet z mraženého ovoce
10min
Mátová zmrzlina s čokoládou
10h 25min
Medový karamel
1h 30min
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
40min
Čokoládový marquise
2h 10min
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1h 35min
Smažené kuře a la Kentucky
3h 20min