Dispositivos e acessórios
Chicken Curry (Filipino Style)
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion quartered30 g
-
fresh ginger julienned10 g
-
carrots cut in cubes (3 cm)100 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm)100 g
-
chicken thigh, skin on, bone in patted dry700 g
-
curry powder30 g
-
sugar10 g
-
fish sauce20 g
-
ground black pepper1 pinch
-
water30 g
-
coconut cream200 g
-
green peppers cut in chunks120 g
-
red peppers cut in chunks120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
371.1 mg
Proteína
24.5 g
Energia
1772.8 kJ /
423.7 kcal
Gordura
30.2 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
12.1 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Filipino Favorites
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Adobo
55min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Stir fried broccoli and carrots
12min
Chicken adobo
30min
Traditional Fried Rice
20min
Bicol Express
45min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Chicken Afritada
30min
Pinakbet
15min
Gambas
10min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min