Dispositivos e acessórios
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
Preparação 30min
Total 2h 20min
6 portions
Ingredientes
Hazelnut meringue
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
caster sugar180 g
-
cream of tartar1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
fresh raspberries125 g
Caramel
-
hazelnuts, without skin toasted12
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
-
micro mint to decorate
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
56.6 mg
Proteína
6 g
Energia
2571.7 kJ /
614.7 kcal
Gordura
30 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Newsletter: July-Dec 2022
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Profiteroles
2h 15min
Béchamel Sauce
15min
Tarte tatin
2h
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1h 45min
Marzipan
10min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Butterscotch Delight
20min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Galaktoboureko
1h 35min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Edna's lemon curd tea cakes
30min