Dispositivos e acessórios
Mashed Potatoes (Peeler)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edwards, see tip)800 g
-
water1100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
milk to taste60 - 80 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg (opcional)2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
319.3 mg
Proteína
3.3 g
Energia
698.3 kJ /
166.9 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
24.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Basics
17 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cooking White Rice
25min
Leek and Potato Soup
40min
White Bread
3h
Potato Gratin
1h 10min
Steamed Rice
25min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min