
Dispositivos e acessórios
Tikka Paste
Preparação 15min
Total 1h
800 g
Ingredientes
-
coriander seeds40 g
-
cumin seeds40 g
-
Kashmiri dried chillies to taste5 - 6
-
black peppercorns1 Tbsp
-
fresh coriander leaves and stalks, cut in pieces50 g
-
garlic cloves100 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)100 g
-
vegetable oil plus extra for preserving220 g
-
water100 g
-
lemon juice100 g
-
fine sea salt30 g
-
dried onions50 g
-
tomato purée140 g
-
ground turmeric1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
Nutrição por 800 g
Energia
2924.5 kcal /
12236.1 kJ
Proteína
35.7 g
Gordura
248.2 g
Hidratos de carbono
184.4 g
Fibra
59 g
Gordura saturada
16.5 g
Sódio
12039.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda