Dispositivos e acessórios
Lentil Curry (Dahl)
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
dried red lentils200 g
-
water500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pandan leaf tied in a knot1
-
coconut cream60 g
-
oil60 g
-
mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
red onion quartered1
-
garlic clove1
-
bird's eye chillies, fresh deseeded if preferred2
-
fresh curry leaves3
-
tomato diced (1 cm)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
1034 kJ /
246 kcal
Gordura
13 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Palak Paneer
45min
Coconut Dhal
20min
Butternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Tarka Dal
9h 5min
Chapatis
1h 30min
Paneer Makhani
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Chana Masala
45min
Dal Makhani
9h 30min
Coconut and Spinach Dahl
50min