Dispositivos e acessórios
Golden Beet Gazpacho
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1417 mg
Proteína
11.1 g
Energia
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Gordura
37.2 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
31.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Step into Spring
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gazpacho
1h 15min
Rainbow Salad
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Baba Ghanoush
1h 30min
Lentil Salad
35min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min