Dispositivos e acessórios
Golden Beet Gazpacho
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1417 mg
Proteína
11.1 g
Energia
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Gordura
37.2 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
31.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Step into Spring
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min
Gazpacho
1h 15min
Basic Farro
35min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min