Dispositivos e acessórios
Ratatouille
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
ripe tomatoes cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
red bell peppers cut into pieces (¼ in.-¾ in.)3 ½ oz
-
mixed dried herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
eggplants cut into pieces (¼ in.-¾ in.)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (¼ in.-¾ in.)7 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
593.4 mg
Proteína
2.7 g
Energia
397.8 kJ /
95.1 kcal
Gordura
4.1 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Tomato Soup
30min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Cod with Citrus Butter
50min
Vegetable Soup
35min
Purple Cauliflower Soup
25min
Rice Pudding
1h 10min
Baked Spinach and Eggs
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Salmon Tartare
10min
Berry Mousse
4h 50min
Cauliflower Gratin
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min