Dispositivos e acessórios
Rosemary Polenta with Mushrooms
Preparação 10min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese2 oz
-
vegetable broth64 oz
-
yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)10 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
-
shallots halved4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
16 oz cremini mushrooms, quarteredbaby portobello mushrooms quartered16 oz
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
goat cheese crumbled8 oz
-
baby arugula to serve2 - 3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1331 mg
Proteína
17 g
Energia
2330 kJ /
557 kcal
Gordura
32 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
51 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Time
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Tomato Soup
30min
Gazpacho
1h 15min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Apple Sauce
20min
Ratatouille
40min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Mushroom Risotto
30min
Kalamata Tapenade
5min
Black Bean Dip
5min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Baba Ghanoush
1h 30min