Dispositivos e acessórios
Rosemary Polenta with Mushrooms
Preparação 10min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese2 oz
-
vegetable broth64 oz
-
yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)10 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
-
shallots halved4 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
16 oz cremini mushrooms, quarteredbaby portobello mushrooms quartered16 oz
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
goat cheese crumbled8 oz
-
baby arugula to serve2 - 3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1331 mg
Proteína
17 g
Energia
2330 kJ /
557 kcal
Gordura
32 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
51 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Time
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Golden Beet Gazpacho
50min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1h
Sous-vide Artichokes
55min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Split Pea Soup
1h 25min
Caponata
50min
Mushroom Risotto
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Kabocha Sage Risotto
40min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h