Rosemary Polenta with Mushrooms
TM6 TM5

Rosemary Polenta with Mushrooms

4.0 ( 16 avaliações )

Ingredientes

  • 2 oz Gruyère cheese
  • 64 oz vegetable broth
  • 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)
  • 2 oz heavy whipping cream
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 4 oz shallots halved
  • 1 garlic clove
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ¼ tsp dried chili flakes to taste
  • 16 oz baby portobello mushrooms quartered
    ou 16 oz cremini mushrooms quartered
  • 1 tbsp balsamic vinegar
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 oz unsalted butter cut into pieces
  • 8 oz goat cheese crumbled
  • 2 - 3 oz baby arugula to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
557 kcal / 2330 kJ
Proteína
17 g
Gordura
32 g
Hidratos de carbono
51 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
18 g
Sódio
1331 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas