Dispositivos e acessórios
Hot Cross Scones
Preparação 15min
Total 30min
9 pieces
Ingredientes
Scones
-
self-raising flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar80 g
-
unsalted butter cold, diced (see tip)150 g
-
baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
whole milk cold, plus extra for brushing250 g
-
sultanas75 g
-
chopped mixed peel75 g
Glaze and Icing
-
caster sugar80 g
-
light brown sugar25 g
-
whole milk45 g
-
orange marmalade1 Tbsp
-
water2 - 3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
783.8 mg
Proteína
7.1 g
Energia
1992.8 kJ /
476.3 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
77.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Best of Easter
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Welsh Cakes
35min
Orange and Marmalade Cake
1h 15min
Cornish Fairings
35min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Cheese Scones
20min
Farmhouse Fruit Cake
1h 20min
Victoria Sponge
1h 10min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min