Dispositivos e acessórios
Creamy coconut yoghurt
Preparação 15min
Total 18h
4 portions
Ingredientes
Coconut cream
-
desiccated coconut or shredded coconut300 g
-
filtered water800 g
-
coconut oil (see Tips)100 g
Coconut yoghurt
-
tapioca starch1 ½ tbsp
-
agar agar (see Tips)1 ½ tsp
-
pure maple syrup1 tbsp
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
6.8 mg
Proteína
2.3 g
Energia
1455.3 kJ /
346.5 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
29.8 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Coconut Yoghurt
19h 15min
Cashew pouring cream
35min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Tofu 'sour cream'
5min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free pizza base
35min