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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- ¼ tsp salt
- 100 g unsalted butter cut into pieces
- 50 g water
- 1 egg yolk
- gluten free flour mix for dusting (see Tips)
Filling
- 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 300 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1 brown onion cut into quarters (approx. 130 g)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley leaves only
- 20 g unsalted butter
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp gluten free flour mix
- 100 g full cream milk
- 1 egg
- 50 g thickened cream
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch grated nutmeg
- 10 sprigs fresh chives finely sliced, for garnishing
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 78.7 kcal / 330.7 kJ
- Proteína
- 1.9 g
- Gordura
- 6.2 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Fibra
- 0.5 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Sódio
- 168.7 mg
Receitas alternativas
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
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Gluten-free goodness pastry
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Almond thins
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Gluten free fruit mince pies
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Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
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