Dispositivos e acessórios
Aardbeien mille-feuille
Preparação 30min
Total 5h
4 porties
Ingredientes
Plougastel zandkoekje
-
halfgezouten boter135 g
-
kristalsuiker120 g
-
eierdooiers2
-
zout1 afgestreken tl
-
bloem190 g
-
bakpoeder (½ zak)1 tl
Slagroom-mascarpone
-
mascarpone100 g
-
room, 35% vet zeer koud100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
Aardbei-citroen gelei
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water2
-
verse aardbeien in stukken (houd 4 aardbeien apart voor de afwerking)220 g
-
vers citroengras in stukken1 stengel
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
11 g
Energia
3283 kJ /
785 kcal
Gordura
49.5 g
Hidratos de carbono
72.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Leve de lente
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zeevruchtenrijst
Nenhuma avaliação
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Panna cotta
6h 15min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Piña Colada sorbet
30min
Chocoladetruffels
2h 45min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Karamelpudding
1h
Gegratineerde coquilles
25min