Dispositivos e acessórios
Aardbeien mille-feuille
Preparação 30min
Total 5h
4 porties
Ingredientes
Plougastel zandkoekje
-
halfgezouten boter135 g
-
kristalsuiker120 g
-
eierdooiers2
-
zout1 afgestreken tl
-
bloem190 g
-
bakpoeder (½ zak)1 tl
Slagroom-mascarpone
-
mascarpone100 g
-
room, 35% vet zeer koud100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
Aardbei-citroen gelei
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water2
-
verse aardbeien in stukken (houd 4 aardbeien apart voor de afwerking)220 g
-
vers citroengras in stukken1 stengel
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
11 g
Energia
3283 kJ /
785 kcal
Gordura
49.5 g
Hidratos de carbono
72.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Leve de lente
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vruchtensaus (coulis)
10min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Banketbakkersroom
15min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Taart met peer en brie
1h 10min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nenhuma avaliação
Advocaat
10min
Hollandaisesaus
15min
Karamelpoeder
1h
Basis karamel
25min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min