Dispositivos e acessórios
Klassieke sabayon
Preparação 5min
Total 15min
4 porties
Ingredientes
-
zoete Marsala wijn60 g
-
witte wijn60 g
-
eierdooiers6
-
kristalsuiker120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
31.3 mg
Proteína
8.5 g
Energia
1418 kJ /
338.3 kcal
Gordura
16.8 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
32.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Aan tafel 2022!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Indikken modus
17 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Bearnaisesaus
20min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Meringue spoken
12h 25min
Lasagnerolletjes
1h
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h