Dispositivos e acessórios
Garnaalkroketten
Preparação 1h
Total 24h
18 porties
Ingredientes
Garnaalfumet
-
kleine ongepelde garnalen gekookt400 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)2 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
witte wijn100 g
-
halfvolle melk500 g
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
Garnaalragout
-
gelatineblaadjes2
-
boter, ongezouten of gezouten70 g
-
bloem90 g
-
nootmuskaat1 snuifje
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
-
eierdooiers2
Paneren
-
bloem100 g
-
paneermeel of panko100 g
-
eiwitten3
Frituren
-
frituurolie
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
203.8 mg
Proteína
6.2 g
Energia
620.1 kJ /
148.2 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dit is Belgisch!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Sacher taart
3h
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Druiven en cava trifle
Nenhuma avaliação
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Spaghetti carbonara
30min
Pommes Dauphine
1h 40min
Kip Fricassee met Asperges
1h
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min