Dispositivos e acessórios
Garnaalkroketten
Preparação 1h
Total 24h
18 porties
Ingredientes
Garnaalfumet
-
kleine ongepelde garnalen gekookt400 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)2 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
witte wijn100 g
-
halfvolle melk500 g
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
Garnaalragout
-
gelatineblaadjes2
-
boter, ongezouten of gezouten70 g
-
bloem90 g
-
nootmuskaat1 snuifje
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
-
eierdooiers2
Paneren
-
bloem100 g
-
paneermeel of panko100 g
-
eiwitten3
Frituren
-
frituurolie
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
203.8 mg
Proteína
6.2 g
Energia
620.1 kJ /
148.2 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dit is Belgisch!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Peren op Sinaasappelsiroop
Nenhuma avaliação
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Stoofvlees
3h 10min
Verse Tomatensoep
30min