Dispositivos e acessórios
Garnaalkroketten
Preparação 1h
Total 24h
18 porties
Ingredientes
Garnaalfumet
-
kleine ongepelde garnalen gekookt400 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)2 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
witte wijn100 g
-
halfvolle melk500 g
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
Garnaalragout
-
gelatineblaadjes2
-
boter, ongezouten of gezouten70 g
-
bloem90 g
-
nootmuskaat1 snuifje
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
-
eierdooiers2
Paneren
-
bloem100 g
-
paneermeel of panko100 g
-
eiwitten3
Frituren
-
frituurolie
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
203.8 mg
Proteína
6.2 g
Energia
620.1 kJ /
148.2 kcal
Gordura
6.6 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dit is Belgisch!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanille-ijs
12h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Romige Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nenhuma avaliação
Vanillevla met rabarber
50min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
Geraardbergse Mattentaarten
1h