Risotto met Parmezaanse kaas

Risotto met Parmezaanse kaas

5.0 3 avaliações
Preparação 30min
Total 40min
10 porties

Ingredientes

  • water
    1600 g
  • groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld
    2
    2 volle tl groentebouillonpasta
  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    80 g
  • sjalotten gehalveerd
    60 g
  • boter in stukken
    80 g
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
    640 g
  • droge witte wijn
    120 g
  • zout naar smaak
    1 - 2 tl

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Sódio 804 mg
Proteína 7 g
Energia 1450 kJ / 347 kcal
Gordura 12 g
Fibra 1.4 g
Gordura saturada 6 g
Hidratos de carbono 50 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...