Dispositivos e acessórios
Risotto met Parmezaanse kaas
Preparação 30min
Total 40min
10 porties
Ingredientes
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
804 mg
Proteína
7 g
Energia
1450 kJ /
347 kcal
Gordura
12 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend®
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Hollandaise saus
Nenhuma avaliação
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Nenhuma avaliação
Gefermenteerde rode uien
96h
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Kalkoenburgers
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação