Dispositivos e acessórios
Amandelbretzels
Preparação 20min
Total 50min
8 stuks
Ingredientes
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6.9 g
Energia
1264 kJ /
303 kcal
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Omelet Caprese
30min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Koken van bulgur
35min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
200 g ui fruiten
20min
Aardappelmuizen
Nenhuma avaliação
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Dim sum 'Sieuw mai'
Nenhuma avaliação