Dispositivos e acessórios
Amandelbretzels
Preparação 20min
Total 50min
8 stuks
Ingredientes
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6.9 g
Energia
1264 kJ /
303 kcal
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aalsterse Vlaai
1h
Mallorcaanse vissoep
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Aardappel-wortel hapjes
40min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Kimchi mac&cheese
50min
Horror punch
20min
Fruitige saladedressing
5min
Abrikozenlikeur
30min
Eendenlever
33h
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Portugees crème brûlée
25min