Dispositivos e acessórios
Bibimbap Burrito
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)400 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang)40 g
-
light soy sauce plus 1 tsp20 g
-
water1050 g
-
salt3 pinches
-
spring onions cut in pieces30 g
-
sunflower oil plus extra for frying20 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
sesame seeds1 tsp
-
short grain rice Korean or Japanese180 g
-
carrots peeled, cut in batons (5 mm x 4 cm)120 g
-
fresh baby spinach100 g
-
fresh bean sprouts120 g
-
toasted sesame oil1 tsp
-
wheat flour tortillas (approx. Ø 30 cm)4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1216.4 mg
Proteína
34.8 g
Energia
2895.9 kJ /
692.1 kcal
Gordura
27.8 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
77.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarian Fusion
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Miso Carbonara Udon
25min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Sticky Sesame Chicken
40min
Pasta with Pork and Beans
45min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Curry Noodles with Pork
45min
Beef and Bean Enchiladas
40min