Bibimbap Burrito

Bibimbap Burrito

3.7 19 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
    400 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • caster sugar
    1 Tbsp
  • Korean chilli paste (gochujang)
    40 g
  • light soy sauce plus 1 tsp
    20 g
  • water
    1050 g
  • salt
    3 pinches
  • spring onions cut in pieces
    30 g
  • sunflower oil plus extra for frying
    20 g
  • fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)
    150 g
  • sesame seeds
    1 tsp
  • short grain rice Korean or Japanese
    180 g
  • carrots peeled, cut in batons (5 mm x 4 cm)
    120 g
  • fresh baby spinach
    100 g
  • fresh bean sprouts
    120 g
  • toasted sesame oil
    1 tsp
  • wheat flour tortillas (approx. Ø 30 cm)
    4

Nutrição por 1 portion

Energia 692.1 kcal / 2895.9 kJ
Proteína 34.8 g
Gordura 27.8 g
Hidratos de carbono 77.4 g
Fibra 4.9 g
Gordura saturada 7.8 g
Sódio 1216.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...