Dispositivos e acessórios
Frambozen-pistache cake
Preparação 20min
Total 4h 35min
6 porties
Ingredientes
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
287.8 mg
Proteína
11.3 g
Energia
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Gordura
42.2 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
24.7 g
Hidratos de carbono
73.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ouders verwennen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Lactosevrije milkshake
Nenhuma avaliação
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
Soefganiots
2h
Bulgur en rode linzensoep
50min
Sinaasappelcake
1h
Marmercake
2h