Dispositivos e acessórios
Frambozen-pistache cake
Preparação 20min
Total 4h 35min
6 porties
Ingredientes
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
287.8 mg
Proteína
11.3 g
Energia
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Gordura
42.2 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
24.7 g
Hidratos de carbono
73.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ouders verwennen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Champignon- en chocolademuffins
1h
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Nenhuma avaliação
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nenhuma avaliação
Poedersuiker
5min
Yoghurtcake
1h 40min
Pannenkoeken
1h 15min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Worteltaart
2h
Mangosapje met cayennepeper
10min