Dispositivos e acessórios
Fruitkroon
Preparação 40min
Total 6h
8 porties
Ingredientes
Het zoete deeg
-
suiker75 g
-
boter in stukken140 g
-
zout1 snuifje
-
bloem en iets meer voor het werkvlak250 g
-
amandelpoeder30 g
-
ei1
Halve mangobollen
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rijpe mango in stukken125 g
-
citroensap
-
suiker50 g
-
passievruchten enkel de pulp3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Mousse van rode vruchten
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad)3
-
rode vruchtencoulis250 g
-
suiker90 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.250 g
Opbouw
-
boter voor de cirkel
-
bloem voor het werkvlak
-
gemengde verse rode bessen125 g
-
verse muntblaadjes5 - 6
-
gedroogde, geraspte kokosnoot15 - 20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 8 porties
Proteína
69 g
Energia
22515 kJ /
5385 kcal
Gordura
326 g
Fibra
39 g
Hidratos de carbono
543 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ouders verwennen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Appeltaart
Nenhuma avaliação
Matzeballen
Nenhuma avaliação
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Rode ogen gevulde eieren
Nenhuma avaliação
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Dropijs
8h 30min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Yoghurtdressing
5min