Dispositivos e acessórios
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
Preparação 10min
Total 30min
200 g
Ingredientes
-
500 g wody
-
200 - 400 g selera naciowego bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
125 mg
Proteína
1 g
Energia
84 kJ /
20 kcal
Gordura
0 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min