Dispositivos e acessórios
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
Preparação 10min
Total 35min
450 g
Ingredientes
-
500 g wody
-
500 - 800 g selera naciowego bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
125 mg
Proteína
1 g
Energia
84 kJ /
20 kcal
Gordura
0 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Gotowanie na parze ananasa (500-800 g)
30min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min