Dispositivos e acessórios
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
Preparação 10min
Total 30min
500 g
Ingredientes
-
500 g wody
-
500 - 800 g korzenia selera pokrojonego na 2-3 cm kawałki
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
5 mg
Proteína
2 g
Energia
120 kJ /
28 kcal
Gordura
0 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1h 10min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min